Meest gestelde vragen; astrologen

 1. Moet ik gediplomeerd Astroloog zijn om op astroloog.com getoond te worden?

  Ja, wij werken enkel met gediplomeerde astrologen.

 2. Hoe wordt ik betaald?

  U dient een simpele administratie bij te houden en aan het einde van de maand een factuur te sturen met uw verdiensten.

 3. Wat als ik een privegesprek tussendoor krijg?

  Onze klanten betalen u voor een consult het is dus niet toegstaan om tijdens een consult een priv├ęgesprek aan te nemen.

 4. Wat te doen na een lastig gesprek?

  Soms kan het voorkomen dat u een moeilijk gesprek heft gehad met een lastige klant. Blijf klanten altijd met respect behandelen. Probeer eerst uit te zoeken waarom de klant boos is, zodat hij/zij rustiger kan worden. Probeer zelf rustig te blijven en probeer door te vragen om zodoende tot de kern van het probleem te komen. Het kan soms te maken hebben met grote onmacht van de klant, waardoor hij/zij boos is en even zijn stoom moet afblazen. Uiteraard mag u hier een mening over hebben en reageren, maar het is wel erg belangrijk dat u altijd professioneel blijft tijdens het gesprek en dat u de klant met respect blijft behandelen. Loopt een gesprek echt uit de hand en vindt u het te lastig, dan mag u dat aangeven aan de klant en hem/haar doorverwijzen naar een andere collega van Astroloog.com.

 5. Is het geoorloofd om voor meerdere gesprekslijnen te werken als astroloog van www.astroloog.com.

  Ja, als astroloog op astroloog.com bent u vrij voor meerdere opdrachtgevers te werken.

Sollicitatieformulier:

Onze astrologen zijn gediplomeerd en zorgvuldig. Wilt u graag astroloog bij Astroloog.com worden? Vul dan uw gegevens in het Sollicitatieformulier voor astrologen in (te vinden onder vacatures) en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laatste reacties