Meest gestelde vragen; klanten

  1. Op welke tijden kan ik Astroloog.com het beste bereiken?

    Wij streven ernaar zo veel mogelijk beschikbaar te zijn voor onze klanten. De beste tijden omo een consult bij een astroloog in te winnen zijn dagelijks van 09.00 t/m 24.00 uur. Wel is het van belang dat wanneer u belt u altijd checkt of er een astroloog beschikbaar is. Onze astrologen delen zelf hun tijd in. Sommige stellen zich overdag beschikbaar, anderen in de avond of s ’nachts. Wij kunnen niet garanderen dat er altijd iemand tot uw beschikking staat.

  2. Hoe zie ik of een astroloog van Astroloog.com beschikbaar is?

    Op de Astroloog.com heeft elke astroloog een eigen profiel. Bij elke astroloog staat duidelijk vermeld welke expertises hij of zij heeft, op welke momenten hij/zij beschikbaar, in gesprek (aan de lijn met iemand anders) of 'offline' is. Zoals vermeld zijn sommige astrologen overdag beschikbaar en anderen in de avond en s ’nachts. Zodra er bij een astroloog staat aangegeven dat hij/zij beschikbaar is, kunt u hem/haar telefonisch bereiken voor een consult.

  3. Hoeveel betaal ik per minuut wanneer ik met een astroloog bel?

    Bent u woonachtig in Nederland, dan kost bellen met Astroloog.com u €0,90 per minuut. Wanneer u middels Astrocredits belt kost dit u €0,75 cent per minuut. In België kost bellen met Astroloog.com €1,50 per minuut.

Laatste reacties